Gelijkvloerse service flat te koop in Aarschot

Wissenstraat 22 5
3200 Aarschot

Beschikbaar vanaf
In onderling overleg
Staat
Uitstekend
Prijs
€ 220.000

Gelijkvloerse service flat te koop in Aarschot!
De assistentiewoning in Demerhof, gelegen te Wissenstraat 22 bus 5, is een goed functionerende en erg gezellige nieuwe thuis voor mensen die graag veilig wonen, of hun geliefden goed omringd willen zien. Bewoners van de assistentie woningen Demerhof zijn welkom bij alle activiteiten van het rusthuis ernaast en kunnen gebruikmaken van alle services: Plaza Restaurant (lekker eten!), de Bruine Kroeg, de kapper, de pedicure, de bibliotheek, de cinemazaal, de lobbyactiviteiten, enz…

Indeling: een ruim, lichtrijk appartement, grote badkamer en grote slaapkamer (eigen meubels kunnen mee!). Goed uitgeruste keuken. Flinke berging met mogelijkheid voor aansluiting wasmachine, indien gewenst). De flat is rustig gelegen op de gelijkvloerse verdieping langs de zonnige kant van het gebouw. Automatische, transparante zonnewering houdt de zon in de zomer van de ruiten. De grote ramen bieden veel licht en een zicht op de beweging aan de ingang van het verzorgingstehuis, met een groene voortuin als buffer. Gordijnen en zonneblinden garanderen privacy.

Dit appartement is te koop wegens verdeling van erfenis. Indien u het (nog) niet zelf wil betrekken is er een nu al een maandelijkse huurinkomst op basis van een poulesysteem. De kosten voor dit vastgoed liggen uiterst laag. Onroerende voorheffing is niet verschuldigd omdat het zorgvastgoed is.

Argumenten:
• Leuke woning, veel licht (glas over de hele breedte!), ruim genoeg om eigen meubelen mee te brengen en er een eigen huiselijke sfeer in te creëren.
• Perfecte ligging: doodlopende straat, rustig, en toch dicht bij ’t centrum. Wekelijks worden de mensen naar de markt gebracht. (Indien gewenst, want er is ook een boodschappen en een apotheekservice!)
• Volgroeide, mooie en goed onderhouden tuin
• Er is een passerelle van het gebouw van de assistentiewoningen naar het gebouw van het rusthuis waar de accommodatie zich bevindt. Dus in de winter in de koude hoef je niet naar buiten om in het andere gebouw te gaan eten, of een activiteit te doen…
• Er heerst echt een zeer goede sfeer en er zijn tal van activiteiten waaraan de bewoners van de assistentiewoning kunnen meedoen. Zoals bv heel veel leuke activiteiten van het verenigingsleven IN het complex: repetities van het koor, ballet, activiteiten van en met schoolkinderen, enz …
• Neem een kijkje op de facebook pagina: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057326384642
• Goed werkend Assistentie- en rusthuiscomplex. Bestaat al meer dan 8 jaar. Het enige rusthuis en assistentiecomplex in Aarschot dat Corona heeft kunnen buitenhouden! Dat zegt wel iets over de kwaliteit.
• Toegewijde zorg assistent voor discrete assistentie voor bewoners. (Zie lijst van services die ik je al zond.) In de zorgcomponent zijn ook de kosten voor verwarming en water al inbegrepen!
• Voorrang voor bewoners van de assistentiewoningen, indien opname in het rust- en verzorgingstehuis zich opdringt.

EPC: 163,33 kWh/m² jaar

Indeling
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Comfort
Beglazing
Dubbel glas

Deel dit pand

Share via facebook Share via twitter Share via linkedin Share via mail Share via whatsapp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x